top of page

Boxit isäntinä Sipoossa - voittoputki jatkuu

SexyPöxyjen mallikas ikämiesjoukkue SuxiBoxit teki onnistuneen vieraspelireissun Söderkullaan. Takataskuun 3–0-voitto Sibbo Vargarnasta varsin etevämmällä esityksellä.

Kun M35-sarjan lohko 1 on Boxien osalta puolimatkan krouvissa, on plakkarissa pinkkinuttuiset keränneet 12 pistettä 12 tarjolla olleesta pisteestä. Neljä peliä, neljä voittoa maalierolla 11–3.

Ennen kesätaukoa Boxit pelaa sarjassa vielä kertaalleen jokaista vastustajaa vastaan. Sarjan voittaja lähtee syksyn mitalilohkoon kolmen lisäpisteen kanssa. Toiseksi tullut saa mukaansa kaksi ja kolmanneksi tullut yhden lisäpisteen.

Kolme maalaria, paljon onnistujia

Peli Sibbo Vargarnaa sujui monet tovit Boxien tahdissa. Ja mikä ilahduttavinta, näkyi kentällä iloinen peli-ilme sekä periksiantamaton asenne. Etenkin toisella puolikkaalla Boxien pelihalu ja pari piirua vastustajaa livakampi jalka saivat pelin kulkemaan ja yleisön viihtymään.

Prässi puri, pallo liikkui ja kenttää käytettiin koko leveydeltä.

Ensimmäisellä jaksolla Boxit mättivät kaksi hienoa maalia. Ensimmäisen viimeisteli pelin 29 minuutilla Jukka ”Jugi” Puolakka, joka pääsi nauttimaan Janne ”Köyrijä” Kaurian oivallisesta esityöstä. Vain reilu minuutti myöhemmin ja juuri ennen taukovihellystä pääsi maalipaikat aina oivallisesti haistava Kauria niittamaan Dimitri ”Dimi” Kovalenkon tarjoileman namupassin maalin perukoille.

Illan kolmannen laittoi pömpeliin Karri Knaapila Tom ”Tobe” Björkelin lähettämästä kulmakaunottaresta.

”Nasta peli, kliffa meininki. Kivaa Boxi-futista pitkät pätkät. Etenkin toisella jaksolla pelimme kulki, kun siirryimme 4-3-3-muodostelmaan. Tänään se vain toimi ihmeen hyvin”, toteaa Boxi-koutsi Otto ”Ode” Puranen.

Koko Siposeen matkannut joukkue oli siis pelipäällä. Erityismaininnat uhrautuvista otteista ja pelihuumorista menevät seuraaville veljille: Eero ”Epa” Isotalo, Karri Knaapila, Martti Pykäri ja Janne Kauria sekä tämän kauden sarjadebyyttinsä tehnyt Pöxy-konkari Heikki ”Heguli” Hakkarainen.