Otteluraportti: SexyPöxyille tappio Jätkäsaaresta
top of page

SexyPöxyt kohtasi pettymyksen kauden toisessa ottelussa. Mukana kolme testipelaajaa.

Kuva: Santeri Rosenvall

SexyPöxyt pelasi kauden toisen harkoitusottelunsa Jätkäsaaren Hallissa Kakkosen A-Lohkossa pelaavaa PPJ:tä vastaan.

Jätkäsaaren Halli täyttyi, kun lähes satapäinen yleisö tuli katsomaan Pöxyjen ja PPJ:n välistä ottelua. Ensimmäinen puoliaika käynnistyi pitkälti kotijoukkue PPJ:n hallussa, mutta myös Pöxyillä oli omat hetkensä ja hyökkäyksiä saatiin luotua pääsemättä kuitenkaan vaarallisille maalipaikoille.

Ensimmäinen puoliaika olisi voinut olla myös huomattavasti rumempi ilman maalivahti Otto Brusiinin useampaa paraatipelastusta. Kotijoukkue pääsi ottelussa johtoon 23 peliminuutilla, kun Emir Suka rikkoi PPJ:n Veeti Määttää boksin sisällä vaarattomassa tilanteessa tullen myöhässä jaloille. Tuomari laittoi tästä pallon pilkulle, ja vaikka Brusiin oli rangaistuslaukauksessa mukana, ei maalivahti voinut mitään Elias Kallion vedolle, joka meni vasenta tolppaa hipoen maaliin.

Ottelun toinen ja viimeiseksi jäänyt maali nähtiin vain vajaa kymmenen minuuttia edellisestä, kun Veeti Määttä pääsi ensimmäisenä pelaajana Otto Brusiinin hyvän torjunnan jälkeiseen reboundiin, ja sai sijoitettua pallon Pöxymaaliin lähietäisyydeltä ja tauolle lähdettiin 2-0 lukemissa.

Toinen puoliaika ei tarjonnut katsojille kovinkaan paljoa viihdettä, vaan viimeinen neljävitonen pelattiin pitkälti PPJ:n hallitessa palloa ja Pöxyjen puolustaessa vaaralliset maalipaikat pois. Pöxyt sai 10 minuuttia ennen loppua vielä lupaavan läpiajotilanteen nopean vapaapotkun seurauksena, ja Niklas Geitlin pääsi vastakkain vastustajan maalivahdin kanssa. PPJ puolustus kuitenkin sai kaadettua miehen ilman että siinä oli tuomarin mielestä rikettä.

Myös SexyPöxyjen nuori lupaus Markus Halsti nähtiin ensimmäistä kertaa kaudella kentällä, kun mies tuli ottelun lopussa kentälle viimeiseksi viideksitoista minuutiksi.

Ottelussa nähtiin valitettavasti useampi loukkaantuminen, ja ainakin Onni Ketola ja Samuel Nuutinen jouduttiin vaihtamaan loukkaantumisen vuoksi pois.

Ottelun jälkeen Pöxyvalmentaja Mohamed Jama kertoi, että joukkue sai taas arvokasta tietoa pelaajista. Useamman avauskokoonpanon pelaajan puuttuessa kentälle saatiin myös kolme testipelaajaa, joista erityisesti Hajizadeh Meysam miellytti Jaman silmää.

Katso koko Jaman ottelun jälkeinen haastattelu Youtubesta ja muista tilata kanava.

Kokoonpano: Otto Brusiin, Samuel Nuutinen, Robi Lindfors, Kasperi Halme, Ermir Suka, Meysam Hajizadeh, Aime Niyitegeka, Jonas Zaknoun, Onni Ketola, Takeru Nakada, Niklas Geitlin.

Vaihto: Casper Sundell, Obiora Kennedy, Veli Vartiainen, Markus Halsti, Janne Aalto, Eelis Mattila, Eric Ndagijimana.