Otteluraportti: Voitto Porista – Ahvonen iski kahdesti!
top of page

SexyPöxyt Tronit nappasi upean vierasvoiton A-nuorten SM-karsintasarjan kolmannella pelikierroksella sunnuntaina 12. helmikuuta. Pitkä matka Poriin toi pistepussiin kolme

tärkeää pistettä ja samalla Tronien ensimmäinen vierasvoitto tällä kaudella oli tosiasia. Porin joukkueiden akatemian suurimpana kiusaajana kunnostautui Niklas Ahvonen, joka teki 2-3-päättyneessä voitto-ottelussa kaksi maalia. Voittomaaliksi muodostuneen osuman teki Jesse Karhu.

Valmentaja Alex Maylett kertoo, että peli oli hyvin kaaottinen, mutta miehen mukaan ottelussa nähtiin paljon onnistumisia ja onnistujia.

"Meillä oli paljon onnistujia tässä ottelussa, mutta kyllä Nikke Ahvonen teki taas hyvää työtä kärjessä ja oli lähellä jopa hattutemppua ekalla puoliajalla. Moni muu onnistui myös tänään, mutta silti on vielä tehtävää ja varsinkin joukkuepelaamista halutaan hitsata enemmän yhteen”.

Tronit meni 1-0-johtoon Niklas Ahvosen ensimmäisellä maalilla, kun 10 minuuttia oli pelattu. Sama mies oli asialla viisi minuuttia ennen taukoa, ja tauolle mentiin Tronien 2-0-johdossa. Pori Akatemia kavensi 52. minuutilla, mutta sitten oli Karhun aika iskeä taululle lukemat 1-3 Daniel Hawasin kikkaillen ohi maalivahden ja syöttäen miehelle tyhjän maalin.

Isäntäjoukkue kavensi lukemiksi 2-3 67. minuutilla. Tämän jälkeen alkoi Tronien uhrautuva puolustustaistelu, jossa erityisesti Oliver Kulp ja Jesper Hagelberg toppariparina

kunnostautuivat kypsällä pelillään muuta joukkuetta unohtamatta.

Maylett kertoo, että tulevan viikonlopun kotiotteluun valmistaudutaan vetämällä hyvä treeniviikko alle.

SexyPöxyt Tronit on nyt pelannut kolme ottelua. Voittoja on tullut kaksi, Ilvestä vastaan tuli niukasti turpiin. Tulevan lauantain vastustaja NoPS on samoissa pisteissä kuin Tronit ennen tulevaa peliä. Sarjaa johtaa GrIFK puhtaalla pelillä kolmen kierroksen jälkeen.