top of page

Paikalliskamppailussa 18 maalia ja fyysistä kamppailua

SexyPöxyjen Futsal-joukkue SaidKicks kohtasi Laaksolahdessa pelaavan LJS:n Kameleontenissa sunnuntaina 10.12. Fyysinen ja tilanteita täynnä oleva ottelu päättyi Pöxyjen 10-8-voittoon useamman dramaattisen käänteen jälkeen.

Leo Ollikka pisti SaidKicksin 2-0-johtoon jo ensimmäisen kahden minuutin aikana. Kahdeksan minuutin jälkeen peli oli jo 5-0 Pöxyille ja ottelu tuntui olevan jo taputeltu. Vierasjoukkue LJS löysi kuitenkin pelivireen samalla, kun Pöxyjoukko oli lähellä kokea vuoden sulamisen. Puoliajalle mentiin 5-5-lukemissa. Ottelun ainoa kortti annettiin ensimmäisen puolikkaan aikana, kun vierasjoukkueen Mubarig Ahmed heitti epäurheilumaisesti tilanteen jälkeen pallon kohti Veli Vartiaisen sukukalleuksia.

Toinen puolikas alkoi ensimmäisen tapaan, ja Pöxyt iski jälleen ensimmäisen kahden minuutin aikana kaksi maalia. Tämän jälkeen joukkueet kävivät vuorotellen pistämässä palloa verkkoon, mutta kevyemmällä rosterilla liikkeellä ollut LJS ei saanut enää loppukiriä aikaan, ja Pöxyt vei ottelun lopulta 10-8-lukemin.

SexyPöxyt: Eino Toijonen (MV), Jere Leskinen (1 maali), Leo Ollikka (3 maalia), Janne Aalto (2 maalia), Johan Söderlund, Robi Lindfors, Olli Laitinen (1 maali), Casper Sundell (1 maali), Veli Vartiainen (1 maali), Veeti Virta, Jere Fagerroos, Jarno Fagerroos

LJS: Arttu Taipale (MV), Artem Koptyaev (1 maali), Abdifatah Mohamud (1 maali), Aleksi Aso, Zedan Hayni (3 maalia), Casper Suominen, Aleksi Hursti, Mubarig Ahmed (3 maalia, 1 varoitus)