Pitsit ja TN voittoihin
top of page

Pitsipöxyt otti kauden avausvoittonsa keskiviikkona, kun HIFK/Stadin Mimmit kaatui maalein 2-0. Avausottelun tasapelin jatkoksi tuli siis nyt täydet kolme pistettä.

Pitsien avausmaalin teki Viivi Lotta Hakkarainen 34. minuutilla. Loppulukemat 2-0 iski Julia Lindroos, kun oli pelattu 37 minuuttia.

Pöxyt/TN otti niukan 1-0 voiton Colo Colon vieraana Viitosen ottelussaan. Ottelun ainoan maalin teki Joni Gardemeister – Panzerwagen teki maalin ottelun ensimmäisellä jaksolla. Ottelun toinen TN-sankari oli maalissa pelannut Valtteri ”Leka” Murto, joka esitteli ottelussa tukun mahtitorjuntoja.

TN:lle voitto oli kauden toinen eli joukkue jatkaa puhtaalla pelillä. Nyt on nimittäin vahvistunut, että avausottelun tulokseksi jää keskeytyshetkellä olleet lukemat 6-0.

Pöxy-viikko huipentuu viikonloppuna odotettuun Kakkosen paikalliskamppailuun SexyPöxyt-Honka/akatemia Persposki -areenalla kello 16.00. Pöxy/Tronit ovat vielä tulessa sunnuntaina, kun joukkue matkustaa tärkeään otteluun Nokian vieraaksi.