Pöxyille turpasauna kotona - Otteluraportti SexyPöxyt vs Atlantis FC
top of page

Kuva: Santeri Rosenvall

SexyPöxyt kauden kolmanteen tappioon, kun Atlantis näytti miltä Kakkosen kärkijoukkue näyttää: näin ollen kolme pistettä lähtee heidän mukanaan Espooseen.

Yli 300-päinen yleisö sai nauttia loistavasta kelistä ja ravintola Laguunan maukkaista palveluista. Valitettavasti kentällä peli oli katsojille pettymys muutamaa Atlantis-kannattajaa lukuunottaamatta.

Ottelu alkoi katastrofaalisesti, kun Pöxypuolustuksen syöttö alaspäin maalivahdille jäi vajaaksi ja vierasjoukkue Atlantis FC rokotti Pöxyjä vain 25 sekunttia ottelun alkamisen jälkeen.

Pöxyt sai kuitenkin kuitattua harmittavan takaiskun jo pelin toisella minuutilla. Peräti neljä Pöxypelaajaa pallotteli hetken vastustajan boksissa ja lopulta Niklas Geitlin oli mies, joka sai vasemman jalkansa vapaaksi ja iski nahkakuulan vasempaan ylänurkkaan. Maali oli odotettu loistavan Kolmosen kauden 2022 jälkeen ja tämä näkyi myös miehen volttituuletuksista.

Atlantis teki kuitenkin voittomaalin lopulta jo viidennellä peliminuutilla, kun keskikentältä laitettiin kaareva nosto yli kuuden Pöxypelurin ja palloon ehti ensiksi useamman metrin erolla Atlantis FC:n hyökkääjä, joka viimeisteli ohi Otto Brusiinin oikean jalan.

Puoliajalle mentiin lopulta lukemissa 1-2. Ottelun ensimmäisen puolikkaan loppu oli selvästi alkua rauhallisempi ja parhaillaan jopa Pöxyjen hallinnassa. 53. peliminuutilla kuitenkin vastustaja iski henkisesti ratkaisevan 1-3-maalin, kun vierasjoukkue pääsi vastahyökkäyksen päätteeksi keskittämään ja maalilta löytyi täysin vapaa Ibkwe, joka ei paikasta erehtynyt.

Pöxyt sai rakennettua muutaman hyökkäyksen vielä ottelun lopulle, mutta varsinainen kirivaihe jäi saavuttammatta. Ottelun loppu oli Pöxykannattajille lopulta surullista katsottavaa, kun vastustaja meni 75. peliminuutilla jo 1-5 johtoon kahden nopean maalin jälkeen. Viimeinen naula arkkuun iskettiin, kun 85. pelimminuutilla puolustus turvautui liialti mahdolliseen paitsiovihellykseen ja jätti maalivahti Brusiinin täysin yksin Atlantishyökkäyksen kanssa.