top of page

Pöxyille turpasauna Vantaalla

SexyPöxyt kärsi aurinkoisessa sunnuntai-illassa kauden suurilukuisimman tappion, kun VJS voitti Vantaalla lukemin 6-0.

Aurinkoinen sää kääntyi Pöxyjen osalta synkäksi jo alkuminuuteilla, kun Pöxyt päästi ensimmäisen maalin jo 10. peliminuutin jälkeen ja lopulta puoliajalle jouduttiin lähtemään 2-0-lukemissa.

Pöxyillä oli ensimmäisellä puolikkaalla myös omat paikkansa. Niklas Ahvonen pääsi kertaalleen murtautumaan boksiin ja ampumaan maalivahdin kainalosta sisätolppaan.

Myös Alexander Moen pääsi kertaalleen koittamaan kun mies laitettiin läpiajoon, mutta VJS-maalivahti sai jalalla kiinni längistä yritetyn sijoituksen.

Toinen puoliaika sujui ensimmäistä huomattavasti murheellisemmin, ja lukemat repesivät lopulta täysin. Pöxyillä ei ollut erityisiä mainittavia maalintekoyrityksiä, ja harvat erikoistilanteet VJS pääsi purkamaan moitteetta.

Ottelu on Pöxyille kolmas peräkkäinen tappio, ja joukkue majailee sarjataulukon pohjalla nollassa pisteessä. Ylemmällä sijalla oleva FC Honka on kuitenkin ottanut vain kaksi pistettä. Jos Pöxyt voittaisi rästipelin, olisi joukkueella mahdollisuus päästä Hongan ohi.

Seuraava Pöxyjen ottelu pelataan viikon päästä, kun paikallisvastustaja EBK tulee haastamaan Pöxyjä Laaksolahteen. Ottelu Laaksolahden lauantaissa alkaa klo 16.00.