top of page

Pöxyille voitto Laaksolahden illassa - Ala viimeisteli upeasti päällä

Sunnuntai-iltana Laaksolahden Persposki Areenalla pelattu SexyPöxyjen sekä FC Kiffenin välinen harjoitusottelu käynnistyi melko tunnustelevissa merkeissä. Pöxyt otti kuitenkin nopeasti ohjat haltuunsa ja kotijoukkue oli ensimmäisen vartin aikana lähempänä maalintekoa, mutta Kiffen-maalin tolppaa lähemmäksi Pöxyt ei päässyt.

Puoliajan edetessä paine Kiffenin kenttäpuoliskolla kasvoi ja 29. peliminuutilla Pöxyt pääsi nokikkain vieraiden maalivahdin kanssa, mutta yritys jäi vaisuksi. Niklas Ahvosen antamat kulmapotkut aiheuttivat useamman läheltä piti -tilanteen vieraiden maalin eteen ensimmäisen puoliajan aikana. Kiffen-maali pysyi kuitenkin koskemattomana.

Pöxyt oli joukkueista selkeästi vahvempi ensimmäisen puoliajan aikana, mutta tehottomuus vaivasi joukkueen otteita, joten tauolle lähdettiin lukemissa 0-0.

Toisella puoliajalla myös vierasjoukkue FC Kiffen pääsi hyökkäämään laajemmin. Pöxyjen puolustus maalivahti Lassi Hurskasen johdolla piti kuitenkin vaaralliset paikat pois päiväjärjestyksestä.

60 peliminuutin kohdalla Pöxyt tarjosivat jopa hieman koomisen tilanteen, kun useampi kotijoukkueen pelaaja pääsi laukomaan muutaman metrin tuntumasta, mutta pallo ei löytänyt maaliin edes viiden reboundin jälkeen.

Ottelun ensimmäinen ja viimeinen maali saatiin taululle Ala Alaeddinin puskusta. Veli Vartiainen antoi nerokkaan keskityksen maalin edustalle, johon Alaeddin oli ehtinyt kuin varkain. Mies puski pallon teknisesti oikeaan ylänurkkaan, eikä Kiffenin maalivahti ehtinyt edes liikkua ennen kun Pöxyt pääsi jo tuulettamaan.

Vaikka Kiffen pisti kovan hyökkäysvaihteen päälle ja viimeiset 10 minuuttia ottelusta vietettiin Pöxyjen puolustuspäässä ei vierasjoukkue lopulta päässyt kunnon maalintekopaikoille. Näin ollen Pöxyt otti voiton loppulukemin 1-0.

Suuri kiitos Gilla FC:lle, joka lainasi Lassi Hurskaista Pöxy-maalille otteluun.

SexyPöxyjen edustusjoukkueen seuraava harjoitusottelu pelataan sunnuntaina 11.2. kun Kolmosessa pelaava Atletico Malmi tulee vierailemaan Pöxyjä Laaksolahteen. Ottelun näet suorana SexyPöxyjen Youtubesta, mikäli sää sallii.

Muistathan tilata kausikorttisi hyvissä ajoin Kakkosen kaudelle 2024!