PöxyTronien testipelaajia varten järjestetty harjoitusottelu päättyi pettymykseen
top of page

Ensimmäinen Pöxyperheen pre season -ottelu pelattiin tänään keskiviikkona Laaksolahdessa EBK:n voittaessa PöxyTronit 1-3.

Kuva: Santeri Rosenvall

SexyPöxyjen P20-joukkue PöxyTronit pelasivat ensimmäisen pre-season -harjoitusottelunsa tänään keskiviikkona Laaksolahden jalkapallohallissa. Ensimmäinen treenimatsi järjestettiin Try out -jakson päätteeksi ja kokoonpanossa olikin yhteensä yli 20 pelaajaa.

1-3-kotitappioon päättyneen otteluun ainoa pöxymaali tuli kulmapotkusta, kun Onni Ketola antoi loistavan. maalin edustalle tippuvan keskityksen, johon Pöxyjen Moliére Makila ehti palloon päineen ensimmäisenä.

Ottelu oli pitkään tasainen, mutta kotijoukkueen kannalta synkkä 5-minuuttinen tuli toisella jaksolla ja vierasjoukkue EBK rokotti tänä aikana peräti kolmesti.

Harjoitusottelu järjestettiin, jotta valmennus ja joukkueen johto pääsevät näkemään uusia pelaajia peliympäristössä. Pöxyjen mukana oli yli kymmenen testipelaajaa. Näyttöjä ei annettu pelkästään P20 SM-joukkuepaikkaa varten, vaan mukana oli myös pelaajia, jotka tavoittelevat paikkaa tulevalle kaudelle myös miehissä.

"Nyt lähdetään tekemään pojille töitä. Se, joka haluaa paikan joukkueesta, saa myös näyttää halunsa. Tässä ottelussa katsottiin testipelaajia ja nyt lähdetään juoksemaan", sanoo Vesa Nuorala ottelun jälkeen.

SexyPöxyjen P20-joukkueen kausi tulee nopeasti eteen ja valmistautuminen kauteen on jo alkanut. Joukkue aloittaa SM-karsinnat alkuvuodesta ja tavoitteena on varmistaa paikka SM-sarjassa.